+45 6176 4836 kontakt@hoereekspert.dk

Høreapparater

Lad os sammen finde det høreapparat der passer til dig og til netop dit behov

Vi samarbejder med førende producenter af høreapparater

Vi har valgt at samarbejde med Oticon, Bernafon, Widex og Starkey.

Danske Oticon er førende inden for udvikling og produktion af høreapparater i høj kvalitet. Widex et solidt kendt dansk mærke. Starkey er et amerikansk mærke med prisvindende teknologi. Starkey bæres af hver 4. amerikanske høreapparatsbruger og er nu kommet på det europæiske marked. Bernafons “Hybrid Teknologi” har hele to fremragende teknologier. Høreapparaterne finder selv ud af, hvornår det er bedst at bruge den ene teknologi frem for det andet, alt efter hvilket lydmiljø man befinder sig i.

Vi er meget stolte af at få lov at forhandle disse brands til vores kunder. Ring og hør mere, eller læs mere om Oticon, Starkey Widex og Bernafon nedenfor.

Vi er en uafhængig klinik, der hverken er ejet af producenter eller ørelæger.
Tøv derfor ikke med at spørge, hvis du har specielle præferencer.

Ingen af de produkter vi forhandler, kan udleveres i offentligt regi.

Sammen finder vi ud af, hvilke høreapparater der er de helt rigtige til dig. Vi tager en snak med dig samt en grundig høreprøve. Du skal have præcis de høreapparater, der passer til din livssituation. Har du f.eks en aktiv livsstil, skal vi finde et godt teknikniveau til dig, der passer dertil. Er du mindre social kan det være andre høreapparater. Vi skal nok finde nøjagtig de høreapparater, der passer til netop DIT høretab.

 

Høreapparater fra danske Oticon

Høreapparater fra Oticon

Oticons banebrydende teknologi tager udgangspunkt i ”Brainhearing”. Udgangspunktet er her – til forskel fra øvrige producenter, at ”vi lytter med ørerne, men vi hører med hjernen”.

Det betyder, at Oticon udvikler høreapparater, så den åbne lydoplevelse 360° rundt gives. Hermed får hjernen de bedste betingelser for at navigere i de lyde, der er relevante for os.

Høreapparater fra Bernafon

Høreapparater fra Bernafon

Sweiziske Bernafon producerer avancerede høreapparater der vil gøre dig tilfreds.

  • Ergonomisk og diskret design for god komfort
  • Kompatible med apps og trådløst tilbehør, der giver yderligere tilslutningsmuligheder*.
  • Praktiske og brugervenlige funktioner.
  • Komponenter af bedste kvalitet giver lang levetid og pålidelig ydeevne.Genopladelige, så der er strøm til en hel dag**Gælder kun udvalgte modeller
Høreapparater fra Danske Widex

Høreapparater fra Widex

Widex Moment høreapparater har en naturlig lyd som ingen anden. Med Widex Moments revolutionerende teknologi fåes en renere og mere naturlig lyd end nogensinde før oplevet i noget andet høreapparat. Lydoplevelsen kaldes PURESOUND.

Med Widex Moment har du mulighed for nogle meget små og diskrete høreapparater.

Widex tilbyder også tilbehør til dine høreapparater som bl.a. kan kobles automatisk op på dit TV og giver en enestående lydoplevelse. Du skal ikke trykke på en knap for at aktivere det. Så enkelt er det!

Høreapparater fra Starkey_logo

Høreapparater fra Starkey

Kom let og enkelt til en bedre hørelse med høreapparater fra Starkey. Så kan du koncentrere dig om de vigtigere ting i livet. Starkey ved godt, hvad det vil sige at have en hørenedsættelse. Derfor tager de et ekstra skridt for at gøre det let at få en bedre hørelse. Høreapparaterne følger hele tiden med i, hvilket lydmiljø du befinder dig i, og med 55 millioner justeringer i timen sørger apparaterne helt automatisk for, at du får en virkelighedstro lyd.

Læs mere om Starkey høreapparater

Udover nyskabende lydoplevelser er nogle af høreapparaterne fra Starkey meget mere end “bare” høreapparater. I høreapparaterne ligger der bl.a. mulighed for:

  • Skridttæller – Behold dit gode helbred. Find heri motivation til at bevæge dig.
  • Faldalarm – Behold din selvstændighed og bevæg dig frit. Høreapparaterne kan detektere fald og sende besked til dine pårørende. En tryghed for dig og dem.
  • Påmindelser – Bliv husket på at tage din medicin, indtage drikke eller bliv påmindet om dine aftaler.
  • Oversættelse – Få oversat tale til dit eget sprog direkte i ørerne.

Der kan selvfølgelig hentes en app til din smartphone/tablet. Thrive Hearing Control app. Denne er krævet for ovenstående.

"Servicen er uovertruffen. Dejlig bekvemt med hjemmebesøg. Jeg oplever der er god tid og hyggelig atmosfære. Nem at komme i kontakt med. Kompetent rådgivning og vejledning. Varmeste anbefaling til Høreekspert.”

Henning Mortensen

Gl. Rye

Vi er superglade for de høreapparater, som Ann har fået ved Høreekspert. Vi fik hurtig en tid i vores eget hjem, og vi oplevede at få en meget professionel og personlig vejledning. Det er en stor fordel for os, at vi ikke skal ud at køre, hvis Ann måske får brug for en justering engang. Vi har lige været til et stort bryllup, hvor Anns høreapparater virkede helt fantastisk. Hun har haft høreapparater i mange år, men aldrig har hun haft så nemt ved at høre, hvor der er mange mennesker, som nu.

Ann og Walther Grevy

Vejle

"Jeg er utrolig glad for mit nye høreapparat. Jeg er ret aktiv, og det betyder meget for mig, at jeg nu bedre kan høre mine venner til petanque, bankospil og i mit frivillige arbejde på plejehjemmet. Det var overraskende, hvor nemt det var at få mit høreapparat. Jeg fik det samme dag, jeg fik besøg af Høreekspert for første gang, og det var en succes med det samme. Jeg vil aldrig være mit høreapparat foruden."

Else-Marie Stenberg

Rask Mølle

”Jeg er mangeårig høreapparatsbruger og har benyttet forskellige udbydere, denne gang valgte jeg Høreekspert. Det har jeg ikke fortrudt. Høreprøve skete hurtigt og sikkert – og så virker de meget effektivt. Det er absolut den bedste høreapparatsudbyder jeg har prøvet.”

Ole Grangaard & Bailey

Jelling

Kontakt os

Ring til os

Send os en mail

Vi kører ud fra

Høreekspert mobile høreklinik godkendt af Force technology

Godkendt høreklinik

Kontakt os