+45 6176 4836 kontakt@hoereekspert.dk

Din mobile høreklinik i Vejle og omegn

Lene er uddannet Audiolog – og hjælper dig med det rigtige høreapparat

I vores mobile høreklinik i Vejle er DU den vigtigste

Høreekspert er en godkendt mobil høreklinik. Det betyder, at vi foretager høreprøve og tilpasser høreapparater præcis hvor det er nemmest for dig.

Hos Høreekspert Vejle er det Lene Frost Hanen der kører ud til borgere der trænger til at få gjort noget ved hørelsen. Hun kører i hele Vejles opland, i en radius på ca. 45 km.

Lene er uddannet audiolog og har hjulpet borgere til god hørelse og øget livskvalitet i 10 år. Hun har arbejdet med alle mærker af høreapparater. Så har du et specifikt ønske om et bestemt brand, så kan du trygt kontakte Høreekspert.

Tilpasning af høreapparaterne er ALTID baseret på en grundig høreprøve og et tjek af at der ikke er tilstoppet med ørevoks, samt en forudgående samtale med borgeren om hvilke behov og ønsker man har til sin hørelse. Alle tilpasninger af høreapparater foregår efter individuelle målinger af øret og høreapparaterne.

Høreekspert kan også komme på besøg udenfor normal arbejdstid hvis der er behov for dette.

Hvad kan du forvente af Høreekspert?

  • God tid til at finde den rette løsning for dig.
  • Høreprøve, tilpasning og service af høreapparater foregår hos dig.
  • Fleksible besøgstider og steder.
  • Høj faglighed.
  • De bedste høreapparater, til alle typer høretab og livsstil.
  • 4 års service og garanti af dine høreapparater.
  • Låne høreapparater ved eventuel reparation.
  • Vi søger det offentlige tilskud til høreapparater for dig.

Vi er to uddannede Høreeksperter, Lene eller Camille.

“Servicen er uovertruffen. Dejlig bekvemt med hjemmebesøg. Jeg oplever der er god tid og hyggelig atmosfære. Nem at komme i kontakt med. Kompetent rådgivning og vejledning. Varmeste anbefaling til Høreekspert.”

Henning Mortensen

Gl. Rye

Vi er superglade for de høreapparater, som Ann har fået ved Høreekspert. Vi fik hurtig en tid i vores eget hjem, og vi oplevede at få en meget professionel og personlig vejledning. Det er en stor fordel for os, at vi ikke skal ud at køre, hvis Ann måske får brug for en justering engang. Vi har lige været til et stort bryllup, hvor Anns høreapparater virkede helt fantastisk. Hun har haft høreapparater i mange år, men aldrig har hun haft så nemt ved at høre, hvor der er mange mennesker, som nu.

Ann og Walther Grevy

Vejle

“Jeg er utrolig glad for mit nye høreapparat. Jeg er ret aktiv, og det betyder meget for mig, at jeg nu bedre kan høre mine venner til petanque, bankospil og i mit frivillige arbejde på plejehjemmet. Det var overraskende, hvor nemt det var at få mit høreapparat. Jeg fik det samme dag, jeg fik besøg af Høreekspert for første gang, og det var en succes med det samme. Jeg vil aldrig være mit høreapparat foruden.”

Else-Marie Stenberg

Rask Mølle

”Jeg er mangeårig høreapparatsbruger og har benyttet forskellige udbydere, denne gang valgte jeg Høreekspert. Det har jeg ikke fortrudt. Høreprøve skete hurtigt og sikkert – og så virker de meget effektivt. Det er absolut den bedste høreapparatsudbyder jeg har prøvet.”

Ole Grangaard & Bailey

Jelling

Kontakt os

Ring til os

Send os en mail

Vi kører ud fra

Høreekspert mobile høreklinik godkendt af Force technology

Godkendt høreklinik

Kontakt os