Nem og attraktiv delbetalingsløsning til køb af dine høreapparater

Vi er glade for at kunne tilbyde dig mulighed for betaling med xprespay via Sparxpres. Det kan være det, der gør, at du nu får nemmere ved at vælge lige netop de høreapparater, der passer til dig og dine behov.

Du får et login til Sparxpres, så du online har mulighed for at følge med i dine afbetalinger. På et hvilket som helst tidspunkt kan du uden besvær betale dit restbeløb, hvis du måtte ønske dette.

Vi hjælper dig gerne med ansøgningen. Du kan også gøre det hele selv, når du synes, du har tid og ro til det. Hav blot dit MitID klar og følg det nedenstående link, der passer til der, hvor du har fået dine høreapparater. Ring endelig tlf. 61 76 48 36, hvis du er i tvivl. Vi hjælper dig.

Læs betingelser

Hvad er SparXpres?

SparXpres er dansk og en del af Spar Nord og har siden 1992 leveret forbrugsfinansiering til privatkunder. SparXpres holder til i Skive.

Spar Nord Bank er Danmarks 5. største bank og beskæftiger omkring 1500 medarbejdere, har ca. 390.000 kunder og 49 filialer i Danmark. SparXpres er dog digitalt, altså en online service. Du kan derfor trygt vælge at købe dine høreapparater med delbetaling, hvis du ønsker at dele beløbet ud over flere betalinger.

Læs mere om SparXpres og kundeudtalelser

Ønsker du at ansøge om xprespay til dit nye høreapparat?

Vi sender dig et link med ansøgningen. Så kan du kan gøre det hele selv, når du synes, du har tid og ro til det. Hav blot dit MitID klar og følg instruktionerne i ansøgningen.

Ring endelig tlf. 61 76 48 36, hvis du er i tvivl. Vi hjælper dig.