+45 6176 4836 kontakt@hoereekspert.dk

Priser på høreapparater

I Danmark er priser på høreapparater hvilken type høreapparat der er behov for. Her på siden finder du en oversigt over hvilke priser der er på de enkelte typer af høreapparater.

Priser på høreapparater i Danmark

Her får du et overblik over priser på høreapparater med eller uden egenbetaling.

I Danmark har alle borgere med et høretab få et tilskud fra det offentlige på kr. 6585.- ved høretab på begge ører. Beløbet er sammensat således, til første høreapparat får du kr. 4.200.- og til det andet kr. 2.385,- . Tilskuddet udbetales af regionen.
Du kan bruge dit offentlige tilskud til alle de høreapparater, vi tilbyder hos Høreekspert.

 

Ens for alle høreapparater købt hos Høreekspert

  • Altid 4 års garanti og service i dit eget hjem
  • Der kan hentes app til de fleste smartphones og tablets
  • Du kan streame fra din smartphone og eller tablet*
  • Der kan kobles tilbehør til langt de fleste høreapparater fra Høreekspert såsom TV-adapter, fjernbetjening, telefon adapter samt en bordmikrofon
  • Teleslynge er mulig at aktivere i mange høreapparater
  • Høreapparaterne kan alle fås som nogle der sidder bag ørerne, og som formstøbte høreapparater der sidder inde i ørerne
  • Høreapparater fåes både med batteri og som genopladelige til alle typer høretab
  • Høreapparater købt med egenbetaling har tryghedsgaranti ved tab, samt mulighed for lånehøreapparater

Hvad koster høreapparater

Priserne afhænger af den enkelte brugers behov og valg af muligheder. Herunder finder du en oversigt der viser dig hvad prisniveauet på de forskellige typer af høreapparater er alt efter hvilke behov der skal imødekommes.

Høreapparater til 0 kr. i egenbetaling

Kr. 0.-

Høretab hvor taleforståelsen er intakt

Høreapparater til 0.- kr. i egenbetaling passer til et høretab, hvor taleforståelsen er intakt, da høreapparaterne ikke håndterer de lyse spektre i taleområdet, hvor nuancerne i sproget ligger.

Høreapparaterne egner sig derfor heller ikke til store diskant høretab. Høreapparaterne er bedst til en meget rolig hverdag, hvor du er mest hjemme/indendørs med få besøgende ad gangen.

Høreapparater fra 1500.- kr. i egenbetaling

Kr. 1500.-

Høretab i diskanten – Let nedsat taleforståelse

Høreapparater fra 1500.- kr. i egenbetaling pr. stk. dækker også høretab i diskanten, og kan derfor også bruges ved høretab med let nedsat taleforståelse. Høreapparaterne egner sig til en rolig hverdag og små sammenkomster.

Der vil være vindstøj ved udendørs aktiviteter.

Er du folke – eller førtids pensionist har du mulighed for at søge om helbredstillæg, som dækker op til 85% af egenbetalingen.

Pris for 2 stk. høreapparater med helbredstillæg på 85% fra 450.- kr.

Høreapparater fra 5500.- kr. i egenbetaling

Kr. 5500.-

Et godt valg, der kan bruges til alle høretab

Høreapparater fra 5500.- kr. i egenbetaling pr. stk. er et godt valg, der kan bruges til alle høretab. Høreapparaterne egner sig til en forholdsvis aktiv hverdag.

Der kan stadig være gener ved store forsamlinger, i vindstøj, musik mm. men det vil kunne håndteres via forskellige programmer der kan indlægges i høreapparater i samarbejde med Høreekspert.

Pris for 2 stk. høreapparater med helbredstillæg på 85% fra 1650.- kr.

Høreapparater fra kr. 10.000.- i egenbetaling

Kr. 10.000.-

Markedets bedste høreapparater

Høreapparater fra 10.000 kr. i egenbetaling pr. stk. er markedets bedste høreapparater med den mest klare naturlige lyd- og talegengivelse. Ønsker du høreapparater fremstillet efter den allernyeste forskning, er det dem her du skal vælge.

Høreapparaterne detekterer selv lydene og talen omkring dig. Så kan du slappe af og nyde de lydsituationer du holder af at være i. Hvad enten det er en god debat med venner, skøn musik eller naturens lyde på vandreturen.

Høreapparaterne er særligt gode til dig, der ønsker at høreapparaterne bare skal passe sig selv, så du ikke selv behøver at justere efter hvilket lydmiljø du befinder dig i.

Er du folke – eller førtids pensionist har du mulighed for at søge om helbredstillæg, som dækker op til 85% af egenbetalingen.

Pris for 2 stk. høreapparater med helbredstillæg på 85% fra 3000.- kr.

Køb dine høreapparater med delbetaling

Køb dine høreapparater med delbetaling

Nem og enkel betaling med SparXpres

Vi er glade for at kunne tilbyde dig mulighed for delbetaling via SparXpres. Det kan være det, der gør, at du nu får nemmere ved at vælge lige netop de høreapparater, der passer til dig og dine behov.

En grundig høreprøve

Vi giver dig uvildig vejledning

Du skal have præcis de høreapparater, der passer til dig, til din livsstil men også til din økonomi.  En grundig høreprøve er det optimale udgangspunkt for den bedste løsning til lige netop dit behov. Vi har høreapparater til alle – også til dig. Vi vejleder – Du bestemmer.

"Servicen er uovertruffen. Dejlig bekvemt med hjemmebesøg. Jeg oplever der er god tid og hyggelig atmosfære. Nem at komme i kontakt med. Kompetent rådgivning og vejledning. Varmeste anbefaling til Høreekspert.”

Henning Mortensen

Gl. Rye

Vi er superglade for de høreapparater, som Ann har fået ved Høreekspert. Vi fik hurtig en tid i vores eget hjem, og vi oplevede at få en meget professionel og personlig vejledning. Det er en stor fordel for os, at vi ikke skal ud at køre, hvis Ann måske får brug for en justering engang. Vi har lige været til et stort bryllup, hvor Anns høreapparater virkede helt fantastisk. Hun har haft høreapparater i mange år, men aldrig har hun haft så nemt ved at høre, hvor der er mange mennesker, som nu.

Ann og Walther Grevy

Vejle

"Jeg er utrolig glad for mit nye høreapparat. Jeg er ret aktiv, og det betyder meget for mig, at jeg nu bedre kan høre mine venner til petanque, bankospil og i mit frivillige arbejde på plejehjemmet. Det var overraskende, hvor nemt det var at få mit høreapparat. Jeg fik det samme dag, jeg fik besøg af Høreekspert for første gang, og det var en succes med det samme. Jeg vil aldrig være mit høreapparat foruden."

Else-Marie Stenberg

Rask Mølle

”Jeg er mangeårig høreapparatsbruger og har benyttet forskellige udbydere, denne gang valgte jeg Høreekspert. Det har jeg ikke fortrudt. Høreprøve skete hurtigt og sikkert – og så virker de meget effektivt. Det er absolut den bedste høreapparatsudbyder jeg har prøvet.”

Ole Grangaard & Bailey

Jelling

Kontakt os

Ring til os

Send os en mail

Vi kører ud fra

Høreekspert mobile høreklinik godkendt af Force technology

Godkendt høreklinik

Kontakt os